Armadex ATEX WiFi access points en antennes

Onze ATEX WiFi-producten van ons Armadex label zorgen ervoor dat u overal draadloos verbonden bent. Oók in explosiegevaarlijke zones. 

Wij hebben alles wat u nodig heeft om een WiFi netwerk te laten voldoen aan de wetgeving voor explosieveiligheid en ATEX-richtlijnen. Voor de werkomgeving (137/153) én voor de apparatuur: (95/114)

Standaard assortiment ATEX WiFi: levertijd vanaf 2 weken

Wij voeren een standaardassortiment ATEX WiFi access points en antennes zone 2 (gas) en zone 22 (stof). Voor zone 2 leveren wij in ATEX-categorie 3G en voor zone 22 in ATEX-categorie 3D.

Uw vertrouwde merk in een explosieveilige uitvoering

Wij bouwen gerenommeerde merken WiFi access points en antennes om naar explosieveilig. Dit doen we door toepassing van  beschermingswijze Ex nA. Dat wil zeggen dat we de apparatuur vonkvrij maken. De aangepaste apparatuur leveren we eveneens met ATEX-certificaat en volledige garantie.

Na de ombouw kunt u de apparatuur gebruiken bij zelfs de meest ontstekingsgevoelige gassen, zoals waterstof en acetyleen.

Heeft u vragen over het geschikt maken van WiFi-apparatuur voor uw ATEX-omgeving? Neem contact met ons op: 078-654 95 02.

Advies over úw specifieke situatie

Voordat wij u ATEX WiFi-producten verkopen, voorzien we u graag van advies. Bijvoorbeeld of u wel een ATEX access point nodig heeft. Of dat u kunt volstaan met het aansluiten van een ATEX antenne op een standaard WiFi-router. Als het slechts een kleine explosiegevaarlijke zone betreft, is dat meestal de beste en goedkoopste oplossing.

Een product aanvragen: hoe werkt dat?

Bij ieder artikel ziet u een keuzemenu. Daarin geeft u de benodigde specificaties aan, zoals de gewenste uitvoering en explosiegevaarlijke zone (gas of stof). Na verzending ontvangt u binnen 24 uur een offerte met prijs en levertijd.

U kunt ons uiteraard ook bellen voor advies en een prijsopgave voor ATEX WiFi-producten. Bel ons gerust: 078-654 95 02.

 

© 2016 - 2019 Ex-Machinery.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel